Pages

Ahad, 13 Mei 2012

Wedding Preparation - Part 1

Assalamualaikum sume... >.<   (saje je nak wat muke cenggeni... hehe... org kate muke cuak amat!!)

Oklah... merujuk tajuk di atas, saya di sini ingin membuat pengakuan bahawa persiapan untuk majlis perkahwinan saya dengan si dia itu berjalan dengan lancar... Alhamdulillah... Walaupun pada awalnya banyak juga dugaan... huhu... tok sah citer laa kat sini eh... simpan lebih baik... =) hehe...

FYI, persiapan dah hampir 80%.... fuh! Saya pun tak tau camne leh dapat angka tu.. hehe... owh ye.. ape guna ade checklist ye dok? so dari checklist tu laa.... =P

Hmm... nak citer ape erk...?? 

Alhamdulillah syukur sangat-sangat... di saat-saat genting cenggini Allah datangkan hamba-hambanya yang baik hati untuk tolong saya sama-sama buat preparation... syukur sangat... Ada yang tolong jahit manik kat baju wedding laaa... ade yang nak teman gi ambik baju nikah laaa... ade yang tolong follow up saya tentang itu dan ini.. ada yang tolong saya siapkan keje kat ofis.... ada yang nak sponsor goodie beg... Alhamdulillah... sukar diungkap dengan kata-kata... Allah Maha Besar... Nikmat yang diberikan membuatkan diri berase amat2 kerdil... ='|

Gambar??? erm... nanti laa dulu erk.. Saya tak bercadang nak letak gambar preparation untuk tatapan anda.. untuk keselamatan (hahaha.... sangat poyo ok... =P) nantilah saya letak...

Cumanye... semenjak dua menjak ni... saya begitu obses untuk design macam-macam yang berkaitan ng wedding saya... dah laa lama tak design.. memang agak buruk jugak laa... tapi ade gak yang comel.. hihi... yang comel tu laa saya publish kat FB... hehe.. =)) (mode happy sebab ade yang puji karya sendiri) 

antaranya..... 


ni saja-saja je design... tapi ramai yang tengok ingat ini kad jemputan... 
sorry, saya telah buat orang keliru.. =P

Em... saya rase setakat ni je dulu ye... lain kali saya update lagi... daaa.... >.<

*Doakan saya ye... =))

>LOVE<