Pages

Selasa, 5 Ogos 2014

RaYa Oh RaYa~

Assalamualaikum semua pembaca setia blog Imma. 

hik hik..~ bajet retis laa ni konon kannnnn... =))

Apo kobar? waraskah anda? haha? orang Nogori + Jowo jadi gitu laa.. =)

---

Alhamdulillah, syukur sangat Imma dapat beraya di Kelantan tahun ni. In sha ALLAH Jumaat ni akan balik ke Pontian, kampung belah suami. rindu dia kat masakan Johor. Kesian sangat nengoknyee.. hehe... Imma pun tak sabar juga nak balik Johor, rasa macam lama tak balik... hehehe... =) Adam lagi laa happy, dapat jumpa nanny, tok aji, uncle and anutie dia. =) apa lagi, kutip duit raya laaa... hihihi... lepas tu bagi ummi, ummi nak masuk dalam Tabung Haji. Pelaburan berbaloi-baloi gitu. 

Mesti raya korang semua best-best kan.. kompem tak abis berselfie gitu... hehe...

nah, gambar raya Imma dan keluarga... 2 ketul je ade. ~enjoy!!~


Gambar Raya di Machang, Kelantan

Tungguuu... gambar raya di Johor pulak ye. hehe..

Daaaa~

Salam sayang, 
Imma Beautysuri

Tiada ulasan: