Pages

Sabtu, 7 April 2012

Sidang Media Majlis Kesyukuran Perkahwinan Imma & Hazrul

Ahaks... macam retis lak.. eh silap..silap.. macam artis pulak nak buat sidang media bagai...

=)

Hah.. seperti anda sedia maklum, semalam Imma dah pun buat pengumuman rasmi tarikh penting dalam hidup Imma dan ..... tettt.. =))

ceh... poyo pulak... 

tak pasal-pasal jadi designer tidak bertauliah semalam... just semata-mata nak buat profile pic tuk page event. 

nak nengok hasil dia? mesti laaa nak kan... sebab kat FB tu kecik je... =)

hah.. meh tengok dekat... dekat... 

tadaaa!!~



ok.. fine.. komen anda, ia sangat laa biasa kan??? ish... tak kesah lah.. janji menepati citarase Imma yang nak simple and sweet. =)


Ok, yang bawah ni.... baru je edit.. =)


k laa... Imma jemput semua datang tau...

persiapan macam biasa saja... =) 

Imma akan update persiapan Imma dari semasa ke semasa... 

InsyaALLAH kalau tak bz... kalau tak bz... diulangi... kalau tak bz... hehe =)

Doakan Allah mudahkan urusan Imma, pasangan dan keluarga Imma ye.. 

Tq semua.. 

Love.... =)

Tiada ulasan: