Pages

Khamis, 3 Mac 2011

SPIES ADVANCE yang SUKSES! =)

Bersama Ustaz Shukri (sebagai peserta SPIES juga)

Trainer a.k.a Sifu yang best (macam Maher Zain jer)
Mr. Sharif - dah kahwin ok, dengan orang Ganu, dah ada anak sorang

Haa... ni antara ahli group Imma, Dato' Rosti (Naib Canselor Unisel) dan Prof. Muhamad Daud (Timb. Naib Canselor Unisel/also my buddy)
Nama Group Kami : HELANG LAUT

Ni suasana dalam dewan...
Hotel Grand Bluewave Shah Alam

Ni antara modul-modul yang kami kene semat dalam diri masing-masing... huhu, memang best SPIES ADVANCE. =)

Haaa... dah tengok abis dah gambar? meh sini Imma nak mencoret sikit ;)
Salam samua... hari ni Imma nak mulakan hidup baru. =)

Semalam macam-macam jadi kat Imma dan ofis, kalau tengok status FB Imma memang nampak sangat Imma teruk... aaaaaaaaaaa.... kenapakah ini semua berlaku (poyo pulak...)

Imma tak nak tensionkan kepala Imma dengan perkara-perkara yang Imma anggap kejam lagi zalim, pandai bermuka-muka itu. Biar saja ALLAH yang membalasnya, di pihak Imma pula, Imma kene kuat semangat, sabar dan jalani hidup seperti biasa... dalam masa yang sama 'surrender 100% to ALLAH'. Ini yang Imma belajar masa kursus SPIES ADVANCE. Haa, lepas tengok gambar-gambar tu mesti korang terliur nak pergi jugak kan kan kan??! =)

Actually, banyak lagi gambar aktiviti kami... tapi semua ada dengan peserta lain. Kalau ada nanti Imma upload k, tapi tak janji tau.... =)

k, laaa nak buat keje.

Selamat bekerja, selamat belajar...selamat di jalanan... daaaa!

Salam sayang.. ;)

Tiada ulasan: