Pages

Ahad, 12 Disember 2010

H/p jatuh dalam longkang parking kereta SUK

Di sini ia jatuh....

Jatuh belakang kereta Imma... time tu Imma tengah kelam kabut, mana nak pegang handbeg, nak letak kunci kereta dalam beg lagi, angkat h/p sebab ada orang call, alih-alih tengah duk
kelam kabut tu, h/p Imma jatuh dalam longkang yang boleh tahan jugak laa dalam dia tuu...

haa... dalam tak? gelabah Imma dibuatnya...
tau tak apa Imma buat lepas tu?

Imma tukar kasut, pakai kasut ajaib hijau Imma (ala-ala pallas jazz)
Imma pun masuk dalam longkang... tu gambar kat atas tu...
Sape yang tau longkang parking kereta kat SUK tu, tau lah keadaan longkang tu macam mana.
Yang kelakarnye, Imma sempat tengak sekeliling dulu, mana tau kot-kot ada orang tengah tengok Imma dan gelak-gelakkan Imma ke.
Alhamdulillah... akhirnya Imma dapat ambik balik h/p Imma tu. Sayang tau, dah nak masuk umur 3 tahun h/p tu... =)

P/s: Sayangilah harta benda anda seperti nyawa anda... =)

Tiada ulasan: