Pages

Khamis, 25 November 2010

Bekerja seperti biasa...

Salam mahabbah...

Demam Imma belum kebah lagi. Masih lagi selsema, batuk, sakit tekak dan mata pedih-pedih. Malas nak ke klinik sebab keluar duit lagi nanti. ^^

Hari ni Imma datang kerja macam biasa, staff Imma cuti, dia tak sihat. Tak mengapalah biar dia rehat.

Hari ni Imma sarapan burger, lepat pisang 2 ketul, puding mangga dan minum weight gain. Alhamdulillah selera makan tak terjejas walaupun tak sihat.

k, Imma nak sambung kerja... have a nice day semua!!! ^_^

senaman mata sat... sejuk je tengok tulip ni

P/s: “Orang yang tidak mempunyai nur (cahaya iman) bagaimana dia nak menerangi orang di sekelilingnya? Dan bilakah akan betul lurus bayang-bayang jika kayu itu bengkok?” - Imam Al-Ghazali

1 ulasan:

Chacak berkata...

Syafakillah buat akak...Moga sentiasa dalam rahmat Allah(^^,)