Pages

Selasa, 9 November 2010

Alasan Sama.. Tak Update Sebab Sibuk...

Salam,

Imma minta maaf pada semua pembaca sebab Imma dah lama tak update blog ni. Hmm, biasalah... alasan biasa yang Imma bagi : sibuk / busy dan seerti dengannya.

Ada banyak jugalah program yang dibuat sejak sebulan yang lepas. Pendek kata, tiada hujung minggu tuk Imma. Setiap hari adalah hari Isnin buat Imma. Penat tu tak payah cakaplah, memang penat Allah je yang tau. Ada sekali tu Imma bawa kereta terlanggar belakang kereta orang, nasib baiklah pak cik tu kata tak apa. Imma syukur sangat terlanggar kereta orang yang murah hati... ops! syukur? hmmm... kira syukurlah kan?

Pada 22hb Oktober 2010... Abg Imma selamat sudah nikah dengan si jantung hati dia, Nurul Fasihah. Hmm, camne nak panggail kakak ni, sebab umur kakak Ipar muda 1 tahun daripada Imma, empunya tuan pulak kecik molek... comey pulak tu. ;)

Pada 30hb Oktober pulak, kenduri sambut menantu di rumah Imma... meriah laa juga, tapi tak lah semeriah kat stadium Bukit Jalil. Punya laa best, malam tu kami dapat tengok perlawanan Akhir Piala Malaysia dengan skrin besar. Kelantan menang bergaya pulak tuu... aduh, mesti korang pun setuju dengan Imma kan? hepinye bukan main... meleret je senyum time masuk opis kat SUK tu. Kawan-kawan pulak tak berenti duk wish Imma, tahniah...tahniah... (hehe.. macam Imma ni pulak yang sumbat gol)

Walaupun penat handle bermacam-macam program, ternyata Imma puas dan bersyukur ALLAH permudahkan kerja-kerja Imma. Bila ada kesulitan je, mesti ALLAH datangkan penyelesaian dalam masa yang singkat. TQ ALLAH.

Imma pun tak tau nak cerita apa lagi... haaa, nak bagitau, tahun ni Imma tak balik Raya Haji kat Kelantan tau, Imma beraya kat rumah Ibu Zarah... haa, kalau nak kenal siapa Ibu Zarah ni, tunggu Imma update blog Imma lepas raya nanti ye...

k... jaga diri semua...

Salam sayang teramat sayang... =)

1 ulasan:

faizal berkata...

salam...
selamat ari raya,,,
sy drop komen, dah lama xjenguk kat blog ni