Pages

Ahad, 18 Julai 2010

Bercuti di Kampung (Machang)

Kota Bharu

Salam mahabbah semua... =)

Cuba teka Imma kat mane sekarang? ihik, Imma tengah 'update' blog kat umah Imma, kat Kelantan laa... best sangat cuti lama... esok malam Imma dah nak balik Shah Alam. Sedih pulak... Tapi takpe, hari khamis minggu depan Imma akan balik kampung balik. Ade kenduri kesyukuran. Best je duk kat kampung ni, yela... bukan senang Imma nak dapat cuti, ni pun nasib baik baru tamat Sidang DUN dan bos Imma terbang ke UK. Jadi, tanpa segan silu Imma pun cutilah... =)

Ok lah, dah senja ni.. Imma nak out dulu...nanti Imma update lagi ye. Daaa...

Wassalam. =)

Tiada ulasan: