Pages

Isnin, 14 Jun 2010

Baby Girl - Ukht Hawa Tumiran & Akh Husni Boter

Entry ini disalin selengkapnya dan dengan izinnya dari blog kak Fara
***hehe... malas nak buat entry baru... =)

Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh..


Pagi tadi, aku, imma, kak kip & b mai ziarah Kak Hawa kat Poliklinik SALAM, Shah Alam. Kak Hawa selamat melahirkan baby girl dengan berat 2.77kg pada hari Sabtu (12 Jun 2010) jam 5.34 petang.

Before sampai kat SALAM tu, merayau-rayau sat, mencari hadiah untuk baby kecik :) miaww miawwwwww.... part ni yang aku sukerrrr sekali.ngeee ngeeee :D

Dan akhirnya...tadaaaaaa....


bantal kepale n bantal pelok untuk si kechik =D


mase parking kat depan SALAM tu, pause jap, karang ayat kat wish-card

..........
ting tong! dah siappp!

naik lif ke tingkat 2, mencari bilik No. 231
Sampai depan bilik, tetibe:
"Kak Fara dah gtau husni ke kite nak datang?"

oppppppsssss......hahaaaa kantoiii :D

cepat-cepat kol husni:
"....err...kami nak datang buleh?" (soklan cover)

"datanglah"

yeaaaaaa!!!!!!!!!!! heheee....
opp opp....tunggu jap kat luar dalam beberapa second, pastu baru ketuk pintu...hahaaaa :D

dah! dah! ape aku ngepek nisssss???!!


ok.dengan baik hatinya, ini gambar baby girl kak hawa & husni yang namanya masih lagi rahsia...kihkih!


susah wooo nak nunggu dia bukak mate..



ok bebeh...siket je lagi mate tu nak celik luas-luas...



oppp...terkatup balik mate dierrr..huhuuu



yeaaaa!!!! bukak dah :D




~ Terima kasih kepada Kak Hawa, Husni & mak Husni kerana sudi menerima kunjungan kami dan melayan kerenah kami yang ntah hape-hape nissss...hehee ~


Kak Hawa discharge tengahari tu, then ke Perak. Berpantang di sana
~ Selamat berpantang ye Kak Hawa. Jangan lupe mai ofis lepas 3 bulan taww...waa waaaa...hahaaa ~

*Credit to Kak Fara yang buat entry ceria yang menceriakan... =D

Tiada ulasan: