Pages

Khamis, 17 Disember 2009

Rajuk di hati...


Imma sedikit frust bila apa yang Imma usahakan seolah-olah tidak disambut dengan baik. Kadang-kadang mungkin Imma terlampau mengharap, dalam erti kata harapan setinggi gunung... bila dah benda yang diharapkan tak menjadi, frustnye bukan main... =(( bukan nak marah kat sape-sape tapi terasa sedikit je. Hmm... Imma tak nak simpan dalam hati... Imma takut nanti Imma bermasalah dengan orang lain bila nak bekerjasama. Imma harap hati Imma cepat baik... 'seperti kawan-kawan Imma selalu cakap' "Imma ni sensitiflah" yea, Imma akui itu... sensitif sangat, bukan sikit. Kadang-kadang tu, benda kecil terus nangis. =)) hal yang jadi kat Imma ni pun Imma nak nangis... aduh! teruknye ku rasakan. Bagai dicucuk-cucuk sembilu bisa. Hanya kerana tak respon pertanyaan Imma je... Tapi Imma pulak yang emo. Lucu kan? Jap nak pujuk hati jap... =))

Ok... alhamdulillah Imma dah boleh teruskan kerja Imma. Nak gi shopping baju jap... bad attitute... jangan tiru.. kalau Imma frust, nak marah ke ape ke... Imma akan beli baju baru, tak pun just window shopping. Kebetulan pula ada orang jual-jual kat lobi bangunan ni... apa lagi... redah je... Bos sporting.... jangan marah kalau u oll tak dapat bos macam Imma. =))

Tiada ulasan: