Pages

Ahad, 6 Disember 2009

Mata bengkak

Teruknya imma... mudah sangat terasa hati dengan apa yang orang cakap. Imma nak buat macam mana tu kelemahan imma yang memang susah nak baiki...

Malam ni, imma tak tau kenapa imma emo sangat. Hanya kerana mesej daripada individu tertentu, imma terasa hati bila mesej yang diberi membuatkan imma rasa imma lah yang paling teruk. Imma tau mereka tak bermaksud begitu. Tapi, diri sendiri yang tak dapat nak kawal emosi... jadi, serta merta imma menangis sebaik tamat membaca mesej yang dikirim... Abis je menangis, imma rasa mata imma susah nak bukak... bengkak+sembab...

Teruk kan imma? kalau sape yang jadi suami imma nanti, mesti boring dengan perangai imma. hm... =I sensitif yang terlebih...



5 ulasan:

Mr AzRai MaRCeeL berkata...

dah tau dah...dulu masa main masak2 time kecik dulu slslu nangis kner bulu kat ijat..hahahahah...imma..kita dah besar..jangan nangis tau..

dhuat79 berkata...

Rileks la Imma.
They really 'care' for you tau?

Hmnn harituh, 'kakak' awak yang kat Sabah tu ada mintak add kamoo..
Rasanya dia dah tahu kot add blog kamoo sekarang ni

Teruskan menulis :)

ADMIN berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Imma berkata...

To dhuat79 ~ tq abg romi... imma terkilan tak dapat pergi sebab excited nak jumpa asnaf. Imma dah buat persediaan dan cari bahan utk tunjuk kat mereka. akhirnya tak jadi pergi. Imma sedih laaa. nak buat ape lg, air mata dah kuar... layann...

Imma berkata...

To Azrie ~ eh, ingat lg eh imma suke nangis masa dulu2... hihi malu..