Pages

Isnin, 23 November 2009

Rase 'down'

Imma tak de mood nak buat kerja hari ni... Pagi tadi datang office dengan penuh semangat tapi selepas present design buletin buat kali ke berapa entah... Imma terus jadi 'down' sangat-sangat. Entah laa... Imma dah design buletin tu, dan dah present banyak kali pada bos. Tiap kali present kene tukar, kene buat design lain, kene perbaiki. Sebelum ni ok je walaupun asyik kene tukar je, tapi hari ni betul-betul rasa tak de semangat nak buat kerja... Imma rasa imma dah buat apa yang diminta, tapi kenapa still ada perubahan? due date pun dah lepas, patutnya buletin ni print masa sidang DUN lepas. Tapi... teruknya imma... i dun know why... kenapa teruk sangat saya ni. Rasanya imma dah kekeringan idea, nak nangis pun ada, tapi tak boleh sebab tengah kerja. Imma tak tau apa yang bos imma nak sebenarnya... Ya ALLAH, engkau menguji kesabaran ku dengan bebanan kerja dunia... sesungguhnya hambamu ini lemah dan tidak berdaya untuk terus bersabar dengan kerenah manusia. Engkau berikanlah ku petunjuk dan permudahkanlah aku dalam berurusan dengan orang-orang disekelilingku. Allahuakbar...

1 ulasan:

Ika berkata...

Imma, bawa bersabar ek.. Biasalah tuh setiap orang, kepala berbeza.. so, nak ikut kepala orang len memang agak susah sebab kite kadang2 tak paham apa yang dia nak.. Just be confident with yourself. sometimes, kite perlu pertahankan apa yang kite buat.. and sometimes, kalau idea tambahan yang diberi lebih baik, kite ikut jer..

Chaiyok Imma!! You can do it!!!

Mungkin sebab risau kat emak kot.. Emak Imma kat kg tak bape sihat kan? (tau dr facebook)