Pages

Selasa, 24 November 2009

Betul-betul demam


Rupanya Imma betul-betul demam hari ni... ='( Imma ingat semalam Imma cuma panas-panas badan dan sakit tekak, tak sangka pulak berlarutan sampai demam. Pagi tadi nak bangun qiam pun tak larat... lemah sangat... ingat nak MC, bila pikir nak present design buletin yang dah diperbaiki terpaksalah membatalkan niat tu. Kat luar rumah hujan lebat... Imma dah laa fobia bawa skuter dalam hujan, dulu penah accident sekali disebabkan licin then Imma jatuh dari motor pastu kepala Imma kene langgar dengan kereta. Hmmm... Imma rasa effect sampai sekarang, mungkin Imma selalu lupa tuu effect daripada accident... mungkin... Hari ni Imma bawa skuter slow sangat, memandangkan hujan still lebat. Nasib baik ada baju hujan yang labuh sampai kaki. Hmm... sedihnya. Tak pe, Imma redho... Imma tau ALLAH sayang Imma. Imma pun sayang ALLAH. Sampai dipejabat Imma sedikit basah, si comel Imma lagi basah... kesian dia.

Orang kata, bila demam kene minum air banyak-banyak, tapi Imma tak leh minum air, rasa pahit sangat-sangat. Tekak pun still pedih-pedih... badan bisa-bisa... kepala sakit... rasa nak baring je. Sesekali rasa nak muntah... Teruknya demam kali ni... badan pulak panas yang amat. Bos pulak tak masuk lagi ofis, Imma nak minta cuti separuh hari, tak berdaya dah...

Kawan-kawan doakan Imma cepat sihat ye. Tq... Imma sayang semua.

P/s: Demam rindu pada mak di kampung...

2 ulasan:

Ika berkata...

Semoga Cepat Sembuh.. Makan ubat yer.. =)

Mr AzRai MaRCeeL berkata...

tunggu si comel suap ubat kot..baru ok..